• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hapert Aanhangwagens

Merken
Uitvoering
Type
Assen
Bruto gewicht
Bak lengte

Hapert Aanhangwagens

ROBUUSTE, BETROUWBARE EN DUURZAME AANHANGWAGENS
Voor het vervoeren van uw lading kiest u natuurlijk voor de sterkste aanhangwagen. Met HAPERT kiest u voor een transportoplossing die robuust, betrouwbaar en stabiel is. Onze aanhangwagens zijn gemaakt om uw lading veilig en onbeschadigd te vervoeren. HAPERT biedt transportoplossingen waarop u volledig kunt vertrouwen. Elke dag opnieuw. Niet voor niets zijn wij marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers. 

Of u nu machines, bloemen, puin, bladafval, auto's, levensmiddelen of zand vervoert; u kunt altijd vertrouwen op een professionele HAPERT aanhangwagen. Voor iedere lading bieden wij de beste transportoplossing:


KWALITATIEF DE BESTE AANHANGWAGENS

Net als u stellen wij de hoogste eisen aan onze aanhangwagens. Onze modellen zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar voldoen bovenal aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Een HAPERT aanhangwagen is daarom ook de eerste keuze onder bedrijven.

MEEST DUURZAAM
Dankzij onze beproefde lastechnologie garanderen we de meest duurzame aanhang-wagens van Europa. 

MODULAIR OPGEBOUWD
Wij bieden u de mogelijkheid om elk basismodel naar wens uit te breiden met diverse opties. Zo vindt u bij ons altijd wel een aanhangwagen voor uw auto, die aan al uw wensen voldoet. 

MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR
De aanhangwagens van HAPERT zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo zijn de scharnierende aluminium borden eenvoudig te verwijderen, waardoor u in de handomdraai een vlakke aanhangwagen creëert. Door het U-profiel aan de achterzijde, in combinatie met geïntegreerde oprijbalken, wordt een oprijwagen gecreëerd waar u snel en veilig uw machine of auto op en af kunt rijden. De Cobalt aanhangwagens beschikken bovendien over een ladingvastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels in de zijwand. Hierdoor blijft uw lading altijd netjes op zijn plaats. 

INNOVATIEVE AANHANGWAGENS
HAPERT innoveert voortdurend. Van de tekentafel tot de uitgebreide opties en accessoires; onze modellen zijn altijd doordacht en innovatief. Bekijk bijvoorbeeld onze paraboolvering aanhangwagens

HAPERT EXTRA'S
Bij HAPERT profiteert u van praktische functies voor optimaal gebruiksgemak, zoals slimme montage gootjes en scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden,