• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brian James T6 Auto transporter 550x220cm 230-6553

De nieuwe T-serie is uitermate geschikt voor professionele gebruikers. Cruciaal voor gebruikers is het gebruik kunnen maken van moderne en laatste beschikbare technologie. Zowel professionele als individuele gebruikers kunnen nu hierover beschikken. En de
Voor 12:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brian James T6 Auto transporter 550x220cm 230-6553

Brian James T6 Auto transporter 550x220cm ( 3500kg ) met klep

Nu voor € op aanvraag
Incl. kenteken

Merk: Brian James
Type T6 Transporter 230-6553
Bouwjaar: Nieuw
Kleur: Grijs

Afmeting:
Bak lengte: 550cm
Binnen breedte: 222cm

Lengte totaal: 707cm
Breedte totaal: 228cm
Koppelings hoogte: 42cm
Laadvloer hoogte: 61cm

Gewicht:
Max totaal gewicht: 3500kg
Eigen gewicht: 895kg
Laadvermogen : 2605kg

- Kantelbaar
- Oprijklep
- 5 jaar chassis garantie
- Koppelingslot
- Reservewiel
- 10'' banden

Tegen meerprijs leverbaar:
- Wielblokken
- Lier ( Handmatig )
- Lier ( Elektrisch )
- Kantelbaar neuswiel
- Led verlichting
- Lichtmetalen velgen
- Extra verlichting
- Opbergkisten
- Tempo 100
- Antislinger koppeling
- Schokbrekers 
- Ect. 

De ervaring van professionele transporteurs is terug te vinden in het ontwerp van de Transporter. Levensduur en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. De T-Transporter is geheel naar wens te configureren. Het gebruik van hoogwaardig licht gewicht staal maakt de trailer uitermate degelijk Een oogstrelend ontwerp, in combinatie met de professionele transportvloer voor algehele flexibiliteit in autotransport. En een voorziening die doorrijden mogelijk maakt naar het trekkend voertuig.

Evolutie brengt een proces van veranderingen teweeg. Terug kijkend op de vorige modellen is de nieuwe T-serie een werkelijke revolutie in Autotransporters.

De nieuwe T-serie is uitermate geschikt voor professionele gebruikers. Cruciaal voor gebruikers is het gebruik kunnen maken van moderne en laatste beschikbare technologie. Zowel professionele als individuele gebruikers kunnen nu hierover beschikken. En de ervaring van deze gezamelijke gebruikers is terug te vinden in het nieuwe ontwerp. Elke handeling is eenvoudig en efficient.

Iedere T-Transporter kan samengesteld worden naar wens.Voor het transport van lage voertuigen kan gekozen worden voor hydraulisch kantelbaar in combinatie met rijplaten om een smeuïge oprijhoek te creëren. Tot wel 5 graden!! Of het nu om sportwagens, SUV of bestelwagens gaat, de T-Transporter is er klaar voor.