• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brian James T4 Auto transporter 500x207cm ( 3500kg ) met oprijplaten

De nieuwe T-serie is uitermate geschikt voor professionele gebruikers. Cruciaal voor gebruikers is het gebruik kunnen maken van moderne en laatste beschikbare technologie. Zowel professionele als individuele gebruikers kunnen nu hierover beschikken. En de
Voor 12:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Brian James T4 Auto transporter 500x207cm ( 3500kg ) met oprijplaten

Brian James T4 Auto transporter 500x207cm ( 3500kg ) met oprijplaten


Prijs  € op aanvraag

Merk: Brian James
Type T4 Transporter
Bouwjaar: Nieuw

Afmeting:
Bak lengte: 500cm
Binnen breedte: 207cm

Lengte totaal: 657cm
Breedte totaal: 213cm
Koppelings hoogte: 42cm
Laadvloer hoogte: 61cm

Gewicht:
Max totaal gewicht: 3500kg
Eigen gewicht: 830kg
Laadvermogen : 2670kg

Compleet met:
Oprijplaten 230cm
5 jaar chassis garantie ( na registratie )
Koppelingslot
Reservewiel
12'' wielen
Aanrijdblokering ( set )

 

Tegen meerprijs leverbaar met:
- Lier ( handmatig )
- Lier ( Elektrisch )
- Extra wiel blokkering
- Werkverlichting
- Led verlichting
- Kantelsysteem
- Steunpoten
- Kantelbaar neuwswiel
- Doorrijdplaten 
- Ect. 

De ervaring van professionele transporteurs is terug te vinden in het ontwerp van de Transporter. Levensduur en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. De T-Transporter is geheel naar wens te configureren. Het gebruik van hoogwaardig licht gewicht staal maakt de trailer uitermate degelijk Een oogstrelend ontwerp, in combinatie met de professionele transportvloer voor algehele flexibiliteit in autotransport. En een voorziening die doorrijden mogelijk maakt naar het trekkend voertuig.

Evolutie brengt een proces van veranderingen teweeg. Terug kijkend op de vorige modellen is de nieuwe T-serie een werkelijke revolutie in Autotransporters.

De nieuwe T-serie is uitermate geschikt voor professionele gebruikers. Cruciaal voor gebruikers is het gebruik kunnen maken van moderne en laatste beschikbare technologie. Zowel professionele als individuele gebruikers kunnen nu hierover beschikken. En de ervaring van deze gezamelijke gebruikers is terug te vinden in het nieuwe ontwerp. Elke handeling is eenvoudig en efficient.

Iedere T-Transporter kan samengesteld worden naar wens.Voor het transport van lage voertuigen kan gekozen worden voor hydraulisch kantelbaar in combinatie met rijplaten om een smeuïge oprijhoek te creëren. Tot wel 5 graden!! Of het nu om sportwagens, SUV of bestelwagens gaat, de T-Transporter is er klaar voor.