• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anssems Bagagewagen 201x101x83cm (750kg) ongeremd

Deze serie aanhangwagens heeft een robuuste aluminium constructie en is uitgevoerd in een modern strak design. De aanhangwagens zijn speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt met zijn veelzijdige gebruikerseisen. Het lichte eigen gewicht, de bindogen,
Voor 12:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Anssems Bagagewagen 201x101x83cm (750kg) ongeremd

Anssems Bagagewagen 201x101x83cm (750kg) ongeremd

Prijs per stuk € op aanvraag

Afmetingen: 201x101x83cm (LxBxH).
Eigen gewicht: 156Kg.
Laadvermogen: 594Kg.
Maximum massa: 750Kg.

 

  • Deksel, naar voren scharnierend. Voorzien van 2 gasveren, en afsluitbaar.
  • Kentekenplaatklemmen
  • Neuswiel.
  • Kunststof spatborden.

 

Zoekt u een andere uitvoering? 

De GT-Line: aanhangwagens die werkelijk voor elk doel te gebruiken zijn!

Deze serie aanhangwagens heeft een robuuste aluminium constructie en is uitgevoerd in een modern strak design. De aanhangwagens zijn speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt met zijn veelzijdige gebruikerseisen. Het lichte eigen gewicht, de bindogen, het neuswiel, de veersluitingen… allemaal zaken die u het gebruik van de aanhangwagen zeer gemakkelijk maken. 

Een goed ontwikkelde productiemethode en optimale gebruikmaking van automatiseringstechnieken maken het Anssems mogelijk om de aanhangwagens aan te kunnen bieden voor een uniek lage prijs!

Door de montage van een deksel, kunt u de aanhangwagen prima gebruiken als bagagewagen of voor uw hobby. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld als installatiebedrijf, montagebedrijf of schildersbedrijf uw spullen droog en afgesloten wilt vervoeren is de aanhangwagen met deksel daarvoor prima geschikt.